px

Tour Elentrik - Terug naar nu/ back to now

Ik heb gekozen om mij door Keith Harring te laten inspireren omdat het toch een tijdloze huisstijl blijft en ook omdat het heel kindvriendelijk is. Zodoende wou ik er voor zorgen dat de kinderen het direct zien en er voeling mee hebben. De felle kleuren en het speelse ontwerp is dan in mijn ogen ideaal voor deze omgeving.
Verder was mijn intentie om er voor te zorgen dat de kinderen het gevoel hebben dat ze het zelf gedaan zouden kunnen hebben waardoor het misschien een motivatie is om de jongere generatie aan te sporen om creatief bezig te zijn.

Dit kunstwerk maakt deel uit van "Tour Elentrik". Dit zijn landelijke stadsvernieuwingsprojecten waarbij oude en lelijke stroom en nutskasten worden opgeknapt door lokale creatievelingen en professionele kunstenaars uit het Treepack-netwerk.
Meer informatie:
Festival Tour Elentrik
Organization Treepack
Meer informatie Tour Elentrik / Treepack: via Google

----------------------------------------------------------------------

This artwork is part of "Tour Elentrik". These are nationwide city renewal projects where old and ugly power and utility boxes are being revamped by local creatives and professional artists from the Treepack network.
More information:
Festival Tour Elentrik
Organization Treepack
More information Tour Elentrik / Treepack: via Google

Created on July 3, 2023
Haagdoornstraat 59, 3910 Pelt, België
Navigate
Hunted by Lisa.

Marker details

Camera usedSamsung SM-S901B
FestivalTour Elentrik
OrganizationTreepack
Marker typeartwork
CityPelt
CountryBelgium
What3Wordsindoors.once.afford