pxpxBack
Created on July 19, 2022
Daaleindestraat & Kloosterstraat, 3720 Kortessem, België
Navigate

Tour Elentrik - “de wereld (ver)binden”

De artiesten
"Ik ben Hanne Jamaer, 15 jaar, uit Guigoven. Ik volg Economie-wiskunde in de Provinciale school Diepenbeek. En ik ben Saar Schraepen, 14 jaar, uit Kortessem. Ik volg Audiovisuele vorming in Pikoh Hasselt. In onze vrij tijd dansen wij heel wat uren samen bij Time to Dance in Kortessem. Ook samen creatief bezig zijn vinden wij echt fijn."

Het werk
"Ons ontwerp is begonnen met een kikker. Wij hebben hiervoor gekozen omdat onze elektriciteitskast dicht bij de kleuter- en lagere school, de KLOK, in Kortessem staat. Daarom willen we het een beetje speels houden. 

Het verhaal achter de verschillende handen is dat het niet uitmaakt wie je bent of hoe je eruit ziet, we moeten samen werken om de wereld samen te houden. We hebben ook de kikker verbonden met de wereld waar de handen aan verbonden zijn om nog extra te benadrukken dat echt iedereen belangrijk is in deze wereld."
Hanne Jamaer , Saar schraepen, Treepack—Tour Elentrik - “de wereld (ver)binden”Hanne Jamaer , Saar schraepen, Treepack—Tour Elentrik - “de wereld (ver)binden”
Hunted by Lisa.

Marker details

Marker typeartwork
CityKortessem
CountryBelgium
What3Wordshousecoat.boot.sifting