pxpxBack
Created on June 29, 2022
Dorp, 2200 Herentals, België
Navigate

2D OR NOT 2D

 
Dit werk is van kunstenaar Larsen Bervoets. Met 2D OR NOT 2D wil hij een abstract trompe l'oeil-effect creëren op de zijgevel van het Dorpshuis in Morkhoven.

Treepack en stad Herentals slaan de handen in elkaar om op 5 plaatsen in Herentals en deelgemeenten (Noorderwijk en Morkhoven) streetartprojecten te lanceren. Door streetart een prominente plaats te geven, wil de stad kunst dichter bij de inwoners brengen. 

Een werkgroep van inwoners, stadsmedewerkers, schepenen en experten zetten zich in voor dit project en kozen de inhoudelijke thema’s voor de verschillende kunstwerken. Alle thema’s hebben te maken met de eigenheid van Herentals en de Herentalsenaren. A.d.h.v. een stemming kozen 544 burgers mee uit telkens twee ontwerpen voor de muurschildering 

Meer info? https://www.herentals.be/streetart 
 
Treepack is een kunstenaarscollectief met een behoorlijke grote impact op de openbare ruimte. Het maakt muurschilderingen op bijna elk oppervlak, of het nu groot, klein, een huis of een viaduct is… Treepack neemt elke uitdaging aan!  
  
In samenwerking met talloze internationale en lokale artiesten verwezenlijkt deze organisatie muurschilderingen, interventies, kunstwerken op nutskasten, en nog veel meer.  

Meer info?  
 


Larsen Bervoets, Treepack—2D OR NOT 2DLarsen Bervoets, Treepack—2D OR NOT 2DLarsen Bervoets, Treepack—2D OR NOT 2DLarsen Bervoets, Treepack—2D OR NOT 2DLarsen Bervoets, Treepack—2D OR NOT 2D

Hunted by Treepack. Pictures by Treepack.

Marker details

Marker typeartwork
CityHerentals
CountryBelgium
What3Wordsbedridden.waterfall.boxing