px

Tour Elentrik - Kirby’s Dromenland

Kirby is het schattige, ronde, roze personage uit de Nintendo-franchise. De rode draad in bijna al zijn spellen is om hem zo krachtig mogelijk te maken terwijl je allemaal knotsgekke avonturen beleeft. Kirby ontstond in 1992 met als eerste verschijning op Nintendo’s Gameboy, maar ook nu blijft hij populair. Doorheen al die jaren verscheen hij in maar liefst 39 spellen! Ik koos voor dit concept omdat ik zelf ben opgegroeid met Kirby en stiekem hoop ik dat mijn kastje jongere generaties ook warm maakt voor Kirby, zodat hij hun ook zoveel vreugde kan brengen zoals hij mij brengt. De kleuren die ik vooral heb gebruikt zijn: roze, paars en geel. Dit omdat deze kleuren centraal staan in heel wat Kirby spellen en ze erg goed passen bij de omgeving.

Dit kunstwerk maakt deel uit van "Tour Elentrik". Dit zijn landelijke stadsvernieuwingsprojecten waarbij oude en lelijke stroom en nutskasten worden opgeknapt door lokale creatievelingen en professionele kunstenaars uit het Treepack-netwerk.
Meer informatie:
Festival Tour Elentrik
Organization Treepack
Meer informatie Tour Elentrik / Treepack: via Google

----------------------------------------------------------------------

This artwork is part of "Tour Elentrik". These are nationwide city renewal projects where old and ugly power and utility boxes are being revamped by local creatives and professional artists from the Treepack network.
More information:
Festival Tour Elentrik
Organization Treepack
More information Tour Elentrik / Treepack: via Google

Created on June 16, 2023
August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel-Zichem, België
Navigate
Hunted by Lisa.

Marker details

Artist nationalityBelgium
Date created2023-06-16T22:00:00.000Z
FestivalTour Elentrik
OrganizationTreepack
Marker typeartwork
CityScherpenheuvel-Zichem
CountryBelgium
What3Wordsstart.swelling.uptown