px

Tour Elentrik - Oooouuuuuhhhh

Honden zijn zalig, of toch de meeste. Sommige zijn zo schattig dat ik smelt van vertedering. Sommige honden zijn lelijk, met opgedroogd kwijl in hun snorharen en bruine haren rond hun achterste en toch zijn ze schattig, ook al niezen ze hun snot op mijn schoenen. Andere zijn zacht, fluffy en suikerspinnig. Wat heerlijk. Ze besnuffelen elkaar en beblaffen elkaar, meestal zonder lang aarzelen. Laatst zag ik een tiental honden samen in een park spelen. Grote, kleine, bruine, zwarte, oranje, harige, fluweel gepelsde en net gecoiffeerde honden. De grootste, die het karuur had van een stevige pony, vertrappelde een paar keer bijna de kleinste, die meer weg had van een woelrat. Het ging er soms ruw aan toe, soms wat vies, maar al bij al heel gezellig en vermakelijk. Wat een feest. Daar kunnen wij mensen wat van leren.

Dit kunstwerk maakt deel uit van "Tour Elentrik". Dit zijn landelijke stadsvernieuwingsprojecten waarbij oude en lelijke stroom en nutskasten worden opgeknapt door lokale creatievelingen en professionele kunstenaars uit het Treepack-netwerk.
Meer informatie:
Festival Tour Elentrik
Organization Treepack
Meer informatie Tour Elentrik / Treepack: via Google

----------------------------------------------------------------------

This artwork is part of "Tour Elentrik". These are nationwide city renewal projects where old and ugly power and utility boxes are being revamped by local creatives and professional artists from the Treepack network.
More information:
Festival Tour Elentrik
Organization Treepack
More information Tour Elentrik / Treepack: via Google

Created on July 11, 2023
Rue de la Cite Moderne & Av. de l'Entr'Aide, 1082 Berchem-Sainte-Agathe, België
Navigate
Hunted by Lisa.
Pictures by Jaani De Koker.

Marker details

Camera usedApple iPhone 7
KeywordsDogs
FestivalTour Elentrik
OrganizationTreepack
Marker typeartwork
CitySint-Agatha-Berchem
CountryBelgium
What3Wordspasta.bluffs.deny