px

Tour Elentrik - Blik van verwondering

 
Dit werk nodigt de voorbijgangers uit om een moment van verpozing in te lassen en even stil te staan bij de schoonheid van de natuur.  De persoon in beeld kijkt vol verwondering naar de kleurrijke vogel op een tak, die door een gat in de muur priemt. De vogel, gracieus en zelfbewust, laat zijn prachtig verenkleed maar al te graag bewonderen.
 
 Achter de muur, een paradijselijke plek. Valt er nog meer moois te zien? De vogel die rechts fladderend paradeert, laat ons meegenieten van zijn betoverende kleurenpracht. Wat denken mens en dier van wat er zich afspeelt aan de andere kant van de muur? Is het gras er groener of blijven ze elk wijselijk aan hun zijde? In ieder geval genieten ze van de aangename verstrooiing die dit moment hun biedt. 

 De afgezaagde takken aan deze kant van de muur verwijzen naar het veelvuldig gebrek aan respect voor de natuur. We vinden haar vanzelfsprekend en denken er heer en meester over te zijn. Niets is minder waar. We moeten haar koesteren en vrijwaren voor de komende generaties. 
 
Meer info over deze artiest op www.kristlvancauter.art, Instagram @kristlvancauter.art en @graafis.be en op Facebook Kristl Van Cauter en graafis.be
Created on October 27, 2022
Barrevoetsehoek, 9340 Lede, België
Navigate

Hunted by New User.

fresh.hotspot.types