px

Dit werk aan de legale graffitimuren in de fietstunnels is overschilderd. Maar staat nu ook op andere plaatsen in Hasselt.

Chas is een lid van de Love Letters crew. ‘He is loving letters since 1989.’ Zijn pieces worden gekenmerkt door een zeer strakke flow en zijn techniek is ongeëvenaard.  Hij is een van de medeorganisatoren van Step In The Arena en heeft al veel werk in het Hasseltse gezet.

Nash is een Nederlandse old skool street artist die ook als breakdancer potten heeft gebroken. Graffiti is zijn manier om zijn passie te uiten. Zijn stijl is een mix tussen realistische en karakteristieke cartoons. Met meer dan 30 jaar ervaring is hij een veteraan in het vak en een inspiratie voor velen. Zijn werk was in de jaren '90 altijd te bewonderen aan de hall of fame in Maastricht.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
This work on the legal graffiti walls in the bicycle tunnels has been painted over. But it is now also in other places in Hasselt.

Chas is a member of the Love Letters crew. 'He is loving letters since 1989.' His pieces are characterized by a very tight flow and his technique is second to none.  He is one of the co-organizers of Step In The Arena and has already put a lot of work into Hasselt.

Nash is a Dutch old skool street artist who has also broken pots as a breakdancer. Graffiti is his way of expressing his passion. His style is a mix between realistic and characteristic cartoons. With over 30 years of experience, he is a veteran in the business and an inspiration to many. In the 90s, his work could always be admired at the hall of fame in Maastricht.

Created on September 6, 2017Removed
Koning Boudewijnlaan 12, Hasselt, België
Navigate
Hunted by Kurt Bosmans.

Marker details

Camera usedSamsung SM-A500FU
Date created2017-09-06T22:00:00.000Z
Marker typeartwork
CityHasselt
CountryBelgium
What3Wordscrusted.tune.teaspoons