px

Tour Elentrik - Druifje

De gemeente Overijse staat bekend om zijn lange traditie in de druiventeelt en zijn gezellige en lieve mensen. Dit inspireerde mij om druiven af te beelden als een fijne bende die graag dicht bij elkaar hangt.
Het idee kwam eigenlijk van mijn broer. Toen ik hem vertelde dat ik een design moest maken rond het thema druiven, zei hij als doorwinterde fan van Kuifje onmiddellijk "Druifje". Meer als een soort 'breinscheet' dan een echt idee. Maar het al ovale, druifvormige hoofd van Kuifje leende zich wel goed voor deze make-over en het was leuk om een ode te brengen aan deze prachtige Belgische stripreeks.

Dit kunstwerk maakt deel uit van "Tour Elentrik". Dit zijn landelijke stadsvernieuwingsprojecten waarbij oude en lelijke stroom en nutskasten worden opgeknapt door lokale creatievelingen en professionele kunstenaars uit het Treepack-netwerk.
Meer informatie:
Festival Tour Elentrik
Organization Treepack
Meer informatie Tour Elentrik / Treepack: via Google

----------------------------------------------------------------------

This artwork is part of "Tour Elentrik". These are nationwide city renewal projects where old and ugly power and utility boxes are being revamped by local creatives and professional artists from the Treepack network.
More information:
Festival Tour Elentrik
Organization Treepack
More information Tour Elentrik / Treepack: via Google

Created on July 25, 2021
Duisburgsesteenweg 118, Overijse, België
Navigate
Hunted by Treepack ..

Marker details

Date created2021-07-25T22:00:00.000Z
FestivalTour Elentrik
OrganizationTreepack
Marker typeartwork
CityOverijse
CountryBelgium
What3Wordsagencies.powdered.scoring