px

Maak kennis met kater Raf. Raf was onze soulmate, onze dikke fluffy vriend, mascotte en model voor vele van onze artistieke werken. Hij werd vereeuwigd in een digitaal portret, getooid met hortensia’s op zijn mooie kattenkop en geprint op een funky tas. Waar wij waren, daar was ook Raf, een bron van inspiratie en eindeloze liefde.
In december 2020 sloeg het noodlot toe toen hij een regenboogbrug overstak, verdriet alom. Deze opdracht kwam op het juiste moment. In stilte werkten we samen aan zijn portret. De hortensia’s zijn nu blauwe druiven geworden. We zijn blij dat Raf een vaste plaats heeft gekregen in het straatbeeld. Een mooi eerbetoon. Mama Kris, dochter Bo en katerlief Raf: een topteam.

Dit kunstwerk maakt deel uit van "Tour Elentrik". Dit zijn landelijke stadsvernieuwingsprojecten waarbij oude en lelijke stroom en nutskasten worden opgeknapt door lokale creatievelingen en professionele kunstenaars uit het Treepack-netwerk.
Meer informatie:
Festival Tour Elentrik
Organization Treepack
Meer informatie Tour Elentrik / Treepack: via Google

----------------------------------------------------------------------

This artwork is part of "Tour Elentrik". These are nationwide city renewal projects where old and ugly power and utility boxes are being revamped by local creatives and professional artists from the Treepack network.
More information:
Festival Tour Elentrik
Organization Treepack
More information Tour Elentrik / Treepack: via Google

Created on July 25, 2021
Begijnhof 17, Overijse, België
Navigate
Hunted by Treepack ..

Marker details

KeywordsCats
Date created2021-07-25T22:00:00.000Z
FestivalTour Elentrik
OrganizationTreepack
Marker typeartwork
CityOverijse
CountryBelgium
What3Wordsmistaken.rewarded.racing