px

Bright Minds

Het ontwerp voor het kunstwerk ‘Bright Minds’ is een surrealistische, verhelderende wereld die opengaat op de gevels van het gebouw. Dit kunstwerk laat toeschouwers in zekere zin dromen en verlangen naar een soort ‘the sky is the limit’-gevoel.
Vanuit een open, zuurstofrijk landschap prijkt een reusachtig rotsencomplex de hoogte in. De rotsachtige uitsteeksels vormen telkens een anoniem gezicht dat opgebouwd is uit diverse mensentypes. Een levensgroot personage op de voorgrond houdt een ballon in zijn/haar hand die uitmondt in een gloeilamp die de minds van elke rotsachtige figuur verlicht en connecteert in een afzonderlijke dimensie. De vogels verbinden de verschillende dieptelagen.
Treepack is gespecialiseerd in het verfraaien van publieke en commerciële ruimtes. In de afgelopen jaren transformeerden ze talrijke gebouwen en openbare plaatsen met muurschilderingen en street art waaronder verschillende kunstwerken in de provincie Limburg. Meer en meer gebruiken ze de kracht van participatie om openbare kunst te creëren voor een breed publiek.

Created on June 20, 2022
Gebouw B, Agoralaan 1/bus1, 3590 Diepenbeek, België
Navigate
Hunted by Lisa.

Marker details

OrganizationTreepack
Marker typeartwork
CityDiepenbeek
CountryBelgium
What3Wordsoperas.sprung.dislodging