pxpxBack
Created on March 24, 2022
2070 Zwijndrecht, België
Navigate

De waterweg

De Schelde staat ten dienste van het transport van diverse internationale schepen. Goederen en personen zijn zo continu in beweging op het water. Waar we echter nauwelijks bij stilstaan, is de toestroom van al dat het water. Vandaag zien we het door de Schelde stromen te Zwijndrecht, maar morgen zal het zich misschien boven de Atlantische oceaan bevinden of kan het zich als regenbui uitstorten over de Vlaamse velden. Net zoals bij dieren en mensen blijft het water in een constante cyclus. Dit ontwerp vertelt het onzichtbare verhaal over hoe water zich verplaatst en een plek vindt in onze dagelijkse omgeving. Het ontwerp staat in directe dialoog met de Schelde achter de kaaimuur. Zo vertelt Treepack.

Treepack is gespecialiseerd in het verfraaien van publieke en commerciële ruimtes. In de afgelopen jaren transformeerden ze talrijke gebouwen en openbare plaatsen met muurschilderingen en streetart waaronder verschillende locaties rondom het Antwerpse water. Zo wilt Treepack meer en meer inzetten op een aangename beleving aan de hand van openbare kunst in én rondom het havengebied.

Voor de jongsten onder ons, werden er verschillende speelse figuren verwerkt in de muurschildering. Denk jij dat je ze allemaal kan vinden? Ga dan snel op zoektocht aan het Kaaiplein.

Treepack—De waterwegTreepack—De waterwegTreepack—De waterwegTreepack—De waterwegTreepack—De waterwegTreepack—De waterwegTreepack—De waterweg
Hunted by Treepack.

Marker details

Camera usedApple iPhone 11
OrganizationTreepack
Marker typeartwork
CityZwijndrecht
CountryBelgium
What3Wordscould.knee.boarded