pxpxBack
Created on June 14, 2023
Werchter Hoekje, 3118 Rotselaar, België
Navigate

Tour Elentrik - Kroon der Harten / Hartenkroon

 
  
Kroon der Harten / Hartenkroon toont een betoverend tafereel tussen de verwilderde oevers van de Demer in Werchter. De planten en bloemen die daar bloeien in de maand mei, periode van de schildering, groeien over de kroon heen. De voorheen banale elektriciteitskast gaat op in de omgeving en in de schoonheid van de woeste natuur. De hartenkroon straalt liefde, fantasie en positiviteit uit en draagt bij tot een magische sfeer.  

Elfride baseerde zich op een kroon die ze eerder dit jaar voor een feest maakte. Omwille van de uniekheid van het object, gebruikt ze deze als inspiratie voor haar kunstwerken. Ook op de elektriciteitskast drukt ze hiermee haar eigen stempel.  

------------------------------------------------------------------------

Dit kunstwerk maakt deel uit van Tour Elentrik - nationale stadsvernieuwingsprojecten waarbij oude en lelijke nutsvoorzieningskasten worden opgewaardeerd door lokale creatieve talenten en professionele artiesten uit het Treepack-netwerk. Meer info kan je vinden op: 
Of op de gebruikelijke socials:
This artwork is part of "Tour Elentrik". These are nationwide city renewal projects where old and ugly power and utility boxes are being revamped by local creatives and professional artists from the Treepack network.

More info on the links above.
#tourelentrik #treepack #electricalboxart #streetartcities 
Treepack, Elfride Heylen—Tour Elentrik - Kroon der Harten / HartenkroonTreepack, Elfride Heylen—Tour Elentrik - Kroon der Harten / Hartenkroon
Hunted by Lisa.

Marker details

Marker typeartwork
CityRotselaar
CountryBelgium
What3Wordseagle.soils.clashes