pxpxBack
Created on November 8, 2022
Markt, 3990 Peer, België
Navigate

Drinkuit

Stad Peer wenst met het project ‘Street Art Kraanwater’ in te zetten op het promoten van kraanwater bij de Perenaar. Hoewel het drinken van kraanwater tal van voordelen heeft – goed voor de gezondheid, de portemonnee en het milieu – wordt er over het algemeen nog te weinig water gedronken.

Om de gezondheid van de Perenaar te bevorderen en om ook een steentje bij te dragen aan een meer duurzame samenleving, wil Stad Peer de weg die het water aflegt tot de kraan op een aantrekkelijke manier in beeld brengen.

Voor dit project werkt de stad Peer samen met Treepack. Met muurschilderingen introduceren we kunst in de publieke ruimte en wordt het toegankelijk gemaakt voor alle inwoners en bezoekers van Peer. Er wordt als het ware een openlucht kunstroute gecreëerd die de inwoners zal verbinden en vermaken.. 

Treepack is gespecialiseerd in het verfraaien van publieke ruimtes. In de afgelopen jaren transformeerden ze talrijke gebouwen en openbare plaatsen met muurschilderingen en street art, tot prachtige kunstwerken. Meer en meer gebruiken ze de kracht van participatie om toegankelijke kunst te creëren voor een breed publiek. 

Treepack, Kalvin Festré—Drinkuit
Hunted by Lisa.

Marker details

Marker typeartwork
CityPeer
CountryBelgium
What3Wordsguidebook.sonar.nephews