pxpxBack
Created on October 18, 2018
Energieplein, Noordendijk, Dordrecht, Netherlands
Navigate

DAN LATER DIT TOEN

For the first mural of the Synode400 project 'City-Artist' Ton Kraayeveld produced wonderfull mural at the iconic 'Energiehuis' in Dordrecht.
In collaboration with Dordrechts Museum Ton picked one of the main themes used in the festival, Language innovation. He reflects on the use of language between the past(time of the synod of Dordrecht) and the here and now.
While his work usually is accompanied by almost communistic like imagery he chose to use words and typo for this production. 

Voor de eerste muurschildering is onze eigen Stadskunstenaar Ton Kraayeveld op het Energiehuis aan de slag gegaan. Boven de ingang van Kunstmin en het Hollands Diep Theater aan het Energieplein straalt een nieuw kunstwerk. Aangedragen door het Dordrechts Museum is Ton Kraayeveld aan de hand van het thema taalvernieuwing een tekst gaan schrijven. Voor de productie van dit kunstwerk koos Ton voor een uitdrukking in woord boven een illustratie. De tekst heeft betrekking op het hier en nu, het verleden en de toekomst. het werk betreft een reflectie op de Synode(https://www.synode400.nl/) en de omgeving.

http://www.tonkraayeveld.nl/

Ton Kraayeveld—DAN LATER DIT TOENTon Kraayeveld—DAN LATER DIT TOEN

Hunted by Simian Switch. Pictures by simian switch.

Marker details

Marker typeartwork
CityDordrecht
CountryNetherlands
What3Wordsstuff.quick.afflict